'HET GING VOORAL OVER GEVOEL'
Janine, 35 jaar

Van ICI en Tinker Imagineers kreeg SUNA de opdracht om voor het creatieve netwerk White Space een selecte groep managers en creatieve denkers op een bijzondere manier te inspireren.

Nieuwe ontmoetingen leiden tot nieuwe ideëen ­ vanuit deze gedachte ontwikkelde SUNA een geestverruimende ontdekkingstocht door Huize Frankendael, een leegstaand landhuis in Amsterdam. Een ontdekkingsreis waarin de deelnemers achter iedere krakende deur een nieuwe één-op-één ontmoeting te wachten stond met iemand uit een ¨andere¨ wereld. Wat gebeurt er met je als een man in het Arabisch een verhaal aan je vertelt? Probeer je het verhaal te begrijpen met het hoofd of met het hart? En wat voel je als op een donkere zolder een blond jongetje als een engel tot je verschijnt en het meest aangrijpende stuk uit de Mattheüs Passion voor je zingt?

De ontdekkingstocht liet de deelnemers niet onberoerd en zorgde voor veel gespreksstof tijdens de borrel. Deze keer geen obligate borrelpraat onder de netwerkers, maar persoonlijke gesprekken over ervaringen, gevoelens en nieuwe inzichten. Het was precies wat we voor ogen hadden met deze avond.

fotografie: Andrea van Delft
Fotomateriaal
Fotomateriaal