Visie

In ieder mens brandt een vuur. Een vuur dat je hart sneller laat slaan. Het maakt niet uit waar je bent geboren, hoe oud je bent, hoe je heet of wat je doet- iedereen heeft het vuur in zich.

Soms is het een zacht smeulend vuurtje en soms is het een zinderende vuurzee, maar het vuur brandt altijd. In iedereen.

Het vuur wordt groter als je contact maakt. Contact met anderen, met jezelf of met je diepste verlangens. Universele talen zoals muziek, eten en sport zijn bij uitstek in staat om het vuur aan te wakkeren.

In de diepste kern van de mens brandt een vuur dat iedereen verbindt. De grote uitdaging is te ontdekken wat het vuur in iemand doet oplaaien tot een zinderende vuurzee.

SUNA laat mensen vlammen!

algemene voorwaarden van SUNA

Oorsprong

SUNA werd in 2003 opgericht door Suna Duijf. Daarvoor was Suna film -en theatermaker. Ze bedacht en produceerde Het Mobiel Eetspektakel op de Parade, een concept dat spontaan vorm kreeg en in eerste instantie bedoeld was als een creatief experiment. Door de ongedwongenheid, de hilarische sfeer en de bijzondere ontmoetingen werd Het Mobiel Eetspektakel veel meer. Een nieuwe passie was ontdekt en SUNA zag het levenslicht. Vele projecten volgden elkaar snel op: van een voorstelling met dameskoor Noorderhart in een zeecontainer tot aan een rondreizende show voor sigarettenmerk Barclay.

En toen was daar een nieuwe hobby dat al snel zou uitgroeien tot een drukke baan: DJen. Onder de naam DJ SUNA werd Duijf een veelgevraagde DJ in het Amsterdamse nachtleven. Ze draaide op de bekende uitgaansplekken, maar zocht ook haar heil buiten de clubs. In bejaardentehuizen en buurthuizen bijvoorbeeld. Dat haar gevoel voor muziek en sfeer een extra dimensie gaf aan haar belevingsconcepten bleek al snel in de praktijk door het succes van Het Danspaleis en R.E.S.P.E.C.T (just a little bit).

Op dit moment werkt SUNA met een flexibel team van professionals aan belevingsconcepten voor een breed scala aan opdrachtgevers. Soms is SUNA groot en soms is SUNA klein, maar SUNA is altijd SUNA. Dat is iets wat zeker is.